De populairste verfkleuren van dit jaar!

verfkleuren trends

Je huis verven is natuurlijk niet zomaar iets wat je doet. Je moet hier goed over nadenken en je moet zeker weten dat je de kleur mooi vindt. Je wil natuurlijk niet je huis hebben geschilderd en het vervolgens weer moeten schilderen omdat je de kleur niet meer mooi vindt. Wanneer je het lastig vindt om een kleur uit te zoeken, kan je natuurlijk ook naar de trends van dit moment kijken. Deze trends kunnen je waarschijnlijk erg goed helpen bij het vinden van de geschikte kleur voor in je huis. Wij vertellen je graag de trends van 2020, zodat jij een mooie kleur verf op de muren krijgt!

Waarom kijken naar de trends van dit jaar?

Wanneer je het lastig vind op verf van Wijzonol uit te zoeken, kan je natuurlijk ook gaan kijken naar de trends die er dit jaar zijn. De populaire kleuren van dit jaar kunnen je namelijk op weg helpen en ervoor zorgen dat jij juist dé kleur vind voor je woonkamer. Waarschijnlijk ben je namelijk niet bekend met alle kleuren die er zijn bij wijzonol en daarom is het wel zo fijn dat je wat kleuren voorbij ziet komen zodat je wat inspiratie op kan doen.

Wat zijn de populaire verfkleuren van dit jaar?

De kleur mint of zachtgroen: Wat je tegenwoordig erg veel ziet als kleur in huis is de kleur groen. En dan hebben we het niet over donkergroen of het hele sterke groen, maar juist de zachte kleur groen. Hier hebben we het dan ook over de kleur mint of juist heel zacht groen. Er wordt vaak voor groen gekozen omdat dit vaak doet denken aan de natuur. Groen is dan ook een natuurlijke kleur en met heel veel andere kleuren goed te combineren. Dit zorgt ervoor dat jij een rustige kleur op je muur hebt, die je met mooie andere kleuren kan combineren.

De kleur grijs: De kleur grijs zien we ook steeds vaker weer voorbij komen en dat komt voornamelijk omdat dit een hele neutrale kleur is. Grijs straalt dan ook echt heel veel rust uit en is dan ook makkelijk te combineren met heel veel andere dingen. Grijs gaat dan ook eigenlijk nooit vervelen en hier weet je zeker van dat het mooi zal zijn in je huis.

De roze tinten: Wanneer je toch voor wat meer kleur in je huis wilt gaan en wat meer sfeer wilt brengen, kan je kiezen voor de roze kleuren verf. We bedoelen hiermee natuurlijk niet de fel roze kleuren, maar gewoon de blush roze kleuren of misschien wel de oud roze kleuren. Dit zijn vrij rustige kleuren die er toch voor zorgen dat het meer sfeer brengt in je huis. Deze kleur is dan ook perfect te combineren met andere kleuren.

De natuurlijke kleur bruin: De bruine kleur blijft natuurlijk altijd goed en deze zie je dan ook weer erg vaak terugkomen. De kleur bruin heeft dan ook een natuurlijke uitstraling en zorgt er dan ook voor dat het er natuurlijk uitziet in je huis. Je kan bruin ook nog eens erg goed combineren met allerlei andere kleuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here