Eikenhout in je tuin én in je woonkamer

eiken meubel

De stoere uitstraling van eikenhout heeft je ertoe gebracht om een schutting van eikenhout om je tuin heen te zetten en het terras en de eettafel buiten ook van eiken te maken. De keiharde houtsoort blijft jarenlang perfect en krijgt in de loop van de jaren juist nog meer karakter. Het vergrijst een beetje en hier en daar kunnen kleine scheurtjes zich gaan vertonen door de invloed van het weer. Precies wat je wil!

Je tuin is helemaal klaar en je krijgt elke keer dat toffe gevoel van warmte en kracht zodra je de tuin in loopt. Die natuurlijke kracht wil je binnen ook ervaren. Je wil een vloeiende overgang van binnen naar buiten zien te creëren. En van buiten weer naar binnen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om eikenhout binnen toe te passen. Wat dacht je van een eiken salontafel of een eikenhouten dressoir?

Overgang

Het eikenhouten terras naadloos over laten gaan in de eiken vloer binnen dat zou helemaal fantastisch zijn. Maar om te beginnen ga je online eiken meubels zoeken en je spot al snel eiken salontafels en mooie eiken wandkasten. De muren krijgen een nieuw behang met prachtige tropische bladeren. Groene sierkussens en natuurlijke wanddecoratie maken het interieurplaatje compleet. Nu klopt het helemaal met het buiten.

Accessoires

Als accessoires kies je een landelijke hanglamp en een paar klassieke metalen wandlampen. Lekkere hoogpolige vloerkleden zorgen voor een warme en gezellige uitstraling die je binnen graag wil zien te krijgen. Buiten is het al één en al kracht en warmte. Eiken meubels in je interieur, net zoals de eiken schutting buiten en de massieve picknicktafel op het eikenhouten terras zorgen voor eenzelfde stoere uitstraling binnen. Zo voel je je helemaal op je gemak waar je ook bent en waar je op dat moment bezig bent. Creëer hetzelfde gevoel in je interieur wat je ook exterieur als prettig ervaart. Het is eigenlijk een kwestie van de natuur naar binnen halen en in je huiskamer verder genieten met je boek, je hobby of je glossy. Als het weer even wat minder is, kun je snel binnen doorgaan met het heerlijke leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here