Wat is een goede Beits voor je tuinhuis of veranda?

onderhoud veranda

Is het tijd om je tuinhuis of veranda in de beits te zetten, maar weet je niet zo goed welke beitsverf je hier het beste voor kunt gebruiken? Denk dan eens aan Jotun Demidekk Tackfarg. Dit is een beitsverf op waterbasis die de perfecte dekking geeft en ervoor zorgt dat je er voor zeker 10 jaar geen omkijken meer naar hebt.

Waarom kiezen voor Jotun Demidekk?

Naast dat deze beits de perfecte dekking geeft zorgt het ook voor een goede bescherming tegen Uv-straling, hecht hij perfect, is hij makkelijk te verwerken en zorgt de beits ervoor dat de houtstructuur goed en mooi zichtbaar blijft. Heb je nu een oude verflaag op je tuinhuis of veranda zitten, die nog goed van kwaliteit is? Dan kun je deze ook gewoon laten zitten en er met de Jotun Demidekk Tackfarg overheen schilderen. En doordat hij zo makkelijk te verwerken is, is hij niet alleen bij professionele schilders populair, maar ook bij thuisklussers.

De beits is te koop in blikken van 750 ml, 3 liter en 10 liter en kan zowel in het wit geleverd worden als in een zelf gekozen mengkleur. Hou er hierbij alleen wel rekening mee dat een mengkleur niet retour gestuurd kan worden. Verder is de verf volledig gebruiksklaar, is hij stofdroog na slechts 30 minuten en al overschilderbaar na 2 uur.

De beitsverf bestellen

Wanneer je de beitsverf wilt bestellen, kan dit heel makkelijk via de website. Op elke productpagina is te zien of het product op voorraad is, en wat de levertijd is van het product. Vaak is het zo dat het product dezelfde dag nog verzonden wordt, wanneer je een bestelling hebt gedaan voor 23:00 uur. In dat geval zo je het dus de volgende dag al in huis kunnen hebben, afhankelijk van PostNL. Wil je een grote bestelling of een zakelijke bestelling plaatsen? Dan zou je voor advies het beste telefonisch contact op kunnen nemen. Ook wanneer je een enorm grote bestelling wilt doen is dit aan te raden, omdat het dan persoonlijk bij je thuisgebracht kan worden.

Voor vragen en/of opmerkingen zou je eerst onder het kopje klantenservice kunnen kijken voor de veel voorkomende vragen. Zit jouw vraag daar niet tussen of wil je gewoon liever persoonlijk contact hebben? Kijk dan onder het kopje contact om te zien wat de mogelijkheden zijn om contact met de klantenservice op te nemen, en wanneer dit mogelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here